Zwemdiploma C

Zwemdiploma C van Zwem-ABC

Bij ons kunnen kinderen die hun zwemdiploma A en B hebben gehaald, doorgaan voor het zwemdiploma C. Wanneer je daarvoor slaagt, heb je het totale Zwem-ABC en ben je echt klaar voor een leven lang zwem- en watersportplezier ....

Wat leer je bij het zwemdiploma C?

Je leert nog beter, sneller en verder zwemmen in de schoolslag, rugslag, borstcrawl en rugcrawl. Verder doe je allerlei oefeningen en trucjes in diep water zoals duiken, naar de bodem gaan, koprollen en op een vlot klimmen. Er is veel aandacht voor veiligheid en er wordt regelmatig geoefend met kleding.

Als je kiest voor zwemles bij de Reddingsbrigade IJsselstein weet je zeker dat je les krijgt van enthousiaste en vakbekwame zwemonderwijzers. Zij houden de vorderingen van je bij en kijken wanneer het tijd is om af te zwemmen voor het zwemdiploma C.

Met het Zwem-ABC op zak kan je veiliger spelen in de buurt van sloten, grachten of vijvers. Bovendien red je jezelf prima in zwembaden, waterattracties en recreatieplassen. Zo worden dagjes uit en vakanties nog leuker en veiliger.

Wat kan je verder bij Reddingsbrigade IJsselstein doen?

Je kan de opleiding Junior Redder volgen waarbij het er vooral om gaat, om jezelf te leren redden. Daarna kan je als Zwemmend Redder leren anderen te redden. Bij Lifesaver wordt je opgeleid om zelfstandig een verantwoorde redding uit te kunnen voeren. Als Lifeguard leer je alles over toezicht en hulpverlening. Of je kan gaan duiken, snorkelen of roeien. Daarnaast kan je meedoen met al onze activiteiten, zoals jeugddag, kamp, filmavond, et cetera.

Zwemdiploma C halen?

Bij Reddingsbrigade IJsselstein kun je het Zwem-ABC compleet maken.
We hebben professionele en enthousiaste instructeurs die kinderen helpen bij het verbeteren van hun zwemslagen. Daarnaast laten we ze ook kennis maken met zwemmend redden en het redden van drenkelingen. Ook mogen alle C-zwemmertjes meedoen met de vele activiteiten van de reddingsbrigade. Het zwemmen voor het C-diploma is op donderdagavond van 18.30 tot 19.15 uur in zwembad De Hooghe Waerd.

Interessant voor uw zoon of dochter? Meldt hem of haar aan voor een gratis proefles via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 06-47420968.