Roeien

IJsselstein NK Vletroeien

vr_67x68IJsselstein - Afgelopen zondag zijn bij de SvenSon IJsselgatta 2009 zowel de jeugd als de heren 1 van IJsselstein kampioen NK Vletroeien geworden. Beide teams hebben alle 4 de wedstrijden (Roermond, 's Gravenzande, Leeuwarden en IJsselstein) gewonnen. Foto's van IJsselgatta kan je op de site www.ijsselgatta.nl vinden. Deze worden in de week na het evenement geplaatst.

 

Lees meer: IJsselstein NK Vletroeien

IJsselgatta genomineerd!

IJsselstein - Het is al weer een aantal weken terug, maar IJsselgatta is binnenkort weer in de zenderstreek te vinden. Een paar weken terug is er een foto opgestuurd van de roeiwedstrijd voor de Fotowedstrijd IJsselstein (www.fotowedstrijdijsselstein.nl). Vandaag ontvingen we een e-mail met daarin het bericht dat wij genomineerd zijn voor de publieksprijs!

Wat gaat er nu gebeuren? Volgende week staat de foto in de zenderstreek. In deze krant zit ook een stembiljet. Dit stembiljet moet ingevuld worden en vervolgens moet het ingeleverd worden bij 1 van de inleverpunten. Nu hopen wij natuurlijk dat jullie allemaal zo'n bon willen invullen en willen inleveren! Mocht je de bon niet gebruiken, neem hem dan donderdag mee naar het zwembad, zodat iemand anders kan stemmen!

IJsselgatta, 35 km voltooid

IJsselstein - Afgelopen zaterdag heeft het eerste team van Reddingsbrigade IJsselstein de monstertocht van 35 kilometer roeien in een reddingsvlet voltooid. In de tijd van 5 uur en 37 minuten werden de rondjes afgewerkt. Bij de laatste ronde gingen diverse mensen te water om de helden te begroeten. Het was een waar spektakel. Met deze prestatie heeft het team 2266 euro opgehaald wat weer geinvesteerd gaat worden in materiaal voor de Reddingsbrigade.

De dag zelf was verder ook zeer gezellig met de andere prestatietochten, de afsluiten van het NK roeien voor Reddingsbrigades, een overheerlijke BBQ en als afsluiter een gezellig feest in de feesttent. Het goede weer heeft hier goed aan bij gedragen. Het geeft ons in ieder geval het gevoel om volgend jaar deze dag weer te organiseren.

Meer over IJsselgatta kan je op de website www.ijsselgatta.nl vinden.

IJsselgatta, uitslagen online

IJsselstein - Tot op heden stonden helaas de uitslagen van de IJsselgatta nog niet online, maar daar is vandaag verandering in gekomen. Ga naar de website van IJsselgatta (www.ijsselgatta.nl) voor het inzien van de uitslagen.

IJsselgatta 2007

Roeiteam/Op zondag 14 oktober zal de IJsselgatta gehouden worden bij jachthaven Marnemoende in IJsselstein. Dit evenement bestaat uit twee onderdelen, te weten: Een prestatietocht en de NK-finale vletroeien onder auspiciën van de R.O.B. De prestatietocht en wedstrijd worden georganiseerd bij jachthaven Marnemoende aan de Noord IJsseldijk in IJsselstein. Deze nieuwe jachthaven beschikt over een gezellig terras waar zowel de deelnemers als toeschouwers beide onderdelen volledig kunnen zien en volgen.
Lees meer: IJsselgatta 2007