Bestuur

Nieuwsbrief 2

RBIJ-logoVoor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van het bestuur van de Reddingsbrigade IJsselstein. Met deze nieuwsbrief wil het bestuur van de RBIJ je graag op de hoogte brengen van alle ontwikkelingen, activiteiten en andere belangrijke zaken binnen de RBIJ, het bestuur en de onderdelen Zwemmend Redden, Varend Redden, Onderwatersport en IJsselgatta.

Heb je suggesties voor onderwerpen, ook voor de Lifeguard, dan horen we het uiteraard graag! Voor nu: veel leesplezier!

Je kunt de nieuwsbrief HIER downloaden.

 

Met vriendelijke groet

Bestuur RBIJ

Nieuwsbrief aug '13

RBIJ-logoEr is weer een nieuwe editie van de nieuwsbrief van het bestuur van de Reddingsbrigade IJsselstein uit. Met deze nieuwsbrief wil het bestuur van de RBIJ je graag op de hoogte brengen van alle ontwikkelingen, activiteiten en andere belangrijke zaken binnen de RBIJ, het bestuur en de onderdelen Zwemmend Redden, Varend Redden, Onderwatersport en IJsselgatta.

Heb je suggesties voor onderwerpen, dan horen we het uiteraard graag! Voor nu: veel leesplezier!

Je kunt de nieuwsbrief HIER downloaden.

 

Met vriendelijke groet

Bestuur RBIJ

AV goed bezocht

RBIJ-logoIJsselstein - Gisterenavond vond de Algemene Vergadering plaats van Reddingsbrigade IJsselstein. Met een opkomst van bijna 40 personen zat het botenhuis goed vol. De AV werd om 20:00 uur geopend door Christa Grootveld. Na de presentatie van de jaarverslagen, de financiele gegevens en de jaarplannen, werd de vergadering weer gesloten en konden we een drankje drinken.