Bestuur

Bestuurswisseling

av christa alex johan

Gisteravond heeft Christa Grootveld-van de Ven afscheid genomen als voorzitter van Reddingsbrigade IJsselstein. Na 11 bestuursjaren, waarvan 9 jaar als voorzitter, heeft ze het stokje overgedragen aan Alex van Doorn, de nieuw gekozen voorzitter van de RBIJ. Er zijn veel lovende en warme woorden gesproken als dank voor de inzet, energie en betrokkenheid van Christa bij de RBIJ, door zowel Alex als directeur Koen Breedveld namens Reddingsbrigade Nederland.

Verder is het bestuur ook vernieuwd met twee nieuwe bestuursleden (Sabine Straver en Sander Zumbrink) en is er geschoven met de functies. Daarmee ziet het bestuur er nu als volgt uit:

Voorzitter Alex van Doorn
Secretaris Johan de Graaf
Penningmeester Sander Zumbrink
Bestuurslid Herman de Bruijn
Bestuurslid Erwin Werensteijn
Bestuurslid Sabine Straver

 

av christa koen

Nieuwsbrief aug '13

RBIJ-logoEr is weer een nieuwe editie van de nieuwsbrief van het bestuur van de Reddingsbrigade IJsselstein uit. Met deze nieuwsbrief wil het bestuur van de RBIJ je graag op de hoogte brengen van alle ontwikkelingen, activiteiten en andere belangrijke zaken binnen de RBIJ, het bestuur en de onderdelen Zwemmend Redden, Varend Redden, Onderwatersport en IJsselgatta.

Heb je suggesties voor onderwerpen, dan horen we het uiteraard graag! Voor nu: veel leesplezier!

Je kunt de nieuwsbrief HIER downloaden.

 

Met vriendelijke groet

Bestuur RBIJ

Nieuwsbrief 2

RBIJ-logoVoor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van het bestuur van de Reddingsbrigade IJsselstein. Met deze nieuwsbrief wil het bestuur van de RBIJ je graag op de hoogte brengen van alle ontwikkelingen, activiteiten en andere belangrijke zaken binnen de RBIJ, het bestuur en de onderdelen Zwemmend Redden, Varend Redden, Onderwatersport en IJsselgatta.

Heb je suggesties voor onderwerpen, ook voor de Lifeguard, dan horen we het uiteraard graag! Voor nu: veel leesplezier!

Je kunt de nieuwsbrief HIER downloaden.

 

Met vriendelijke groet

Bestuur RBIJ