Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in C:\Inetpub\vhosts\rbij.nl\httpdocs\site\templates\rbij_2017\library\Designer\Content\SingleArticle.php on line 198

Foto's + uitslagen sinterklaaszwemmen

zr_67x68

IJsselstein - 3 December was het dan al weer, de clubkampioenschappen werden gehouden.Ook dit jaar was iedereen weer ingedeeld in zijn eigen leeftijds categorie.

De jongste kinderen van 6 tot 9 jaar, moeten verschillende activiteiten doen zo als pakjes overzwemmen en pakjes over varen. En echt pieten-hindernis-baan, pakjes gooien en het paard van sinterklaas vervoeren. Bij de een ging dat makkelijker dan bij de ander maar uit eindelijk is het iedereen gelukt. Ook de ouders zwommen mee, en ook die is het allemaal gelukt. Dit jaar hebben we ook een beker voor de ouders gemaakt dus die deden nu ook hun uiterste best om te winnen.

De middelste groep 10 tot 12 jaar moesten dezelfde opdrachten uitvoeren alleen in plaats van pakjes overzwemmen moesten ze een piet opduiken. Alle kinderen hebben het echt goed gedaan en ook heel snel maar dat kun je zien aan de punten die ze gehaald hebben. Ook hier deden de ouders van blok 2 mee, en deden ook erg goed hun best.

De oudste kinderen 13 tot 15 hadden het moeilijker die moesten een piet naar de overkant, trekken pop duiken, een afvalrace, pakjes gooien en ook de pieten-hindernis-baan. De gingen heel snel. Er zijn bij alle onderdelen veel punten gehaald. En ze hadden er veel zin in.

De alles oudste kinderen 16 tot 25 hadden de zelfde onderdelen al die groep van 13 tot 15.  Deze groep heeft geprobeerd overal sneller en beter te zijn dan de jongere groep. Maar of dat ook overal gelukt is... moet je maar naar de uitslagen kijken.

We hopen dat iedereen een leuke avond heeft gehad en het hele jaar hun best gaan doen om volgend jaar meer punten te halen.

De foto's van het sinterklaas zwemmen kan je HIER bekijken.

En HIER kan je de uitslagen vinden.

Fijne kerstdagen en de groeten van de organisatie Wim,Geertje, Remco en Nuria