Zwemmend Redden

Kledingeisen

zr 67x68

Het proefexamen en examen Zwemmend redden komt er weer aan voor de RBIJ. Hieronder een kleine opsomming welke eisen er gesteld worden aan de kleding.

Kledingeisen Junior Redder, Zwemmend Redder en Life Saver:

  • Badkleding
  • T-shirt, blouse of hemd met lange mouwen
  • Lange broek (lange broeken die naadloos sluiten op de huid zijn niet toegestaan)
  • Regen/windjack (bedoeld wordt een jack met lange mouwen dat vervaardigd is uit een soort nylon)
  • Schoenen (plastic, leren, sportschoenen zijn toegestaan, schoenen zonder echte zool (surfschoentjes) zijn niet toegestaan)

Een jurk met lange mouwen mag ipv broek/blouse en een rok is toegestaan ipv broek maar die moet tot over de knie reiken.

 

Minikamp 2012 - foto's

zr_67x68IJsselstein - Op 31 maart is het jaarlijkse minikamp georganiseerd voor de jongste RBIJ-ers. Dit keer was het thema Wild West.

Voor de foto's (met dank aan Floor) verwijzen we je door naar onze Facebook-pagina: Facebook RBIJ

Proefexamen 2012

zr 67x68IJsselstein - Beste RBIJ-leden,

 

Jullie hebben vorige week allemaal een brief ontvangen om mee te doen aan het proefexamen op 12 of 19 april voor Zwemmend Redden, Snorkelen of allebei natuurlijk. In deze brief zat ook een strookje die je moet invullen en meenemen naar het zwembad. Dit briefje is belangrijk voor het examen, hierop kun je aangeven of je lichamelijke klachten hebt. Ook als je geen klachten hebt, moet je de strook inleveren. Zonder dit strookje mag je niet deelenemen aan het examen.

 

Ook dit jaar hebben we twee examendata, namelijk: 21 en 28 juni 2012.
De examencommissie van de Reddingsbrigade Nederland deelt voor ons deze examens in, wij kunnen hierdoor geen invloed uitoefenen op welke dag jij examen zwemt. We hopen natuurlijk dat jullie op deze datums gewoon kunnen!

 

Mocht je nog vragen hebben over de examens, je diploma of de examentijden kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Groeten,

Technische Commissie Zwemmend Redden