Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in C:\Inetpub\vhosts\rbij.nl\httpdocs\site\templates\rbij_2017\library\Designer\Content\SingleArticle.php on line 198

1-sters duikopleiding en snorkelopleiding

logo algReddingsbrigade IJsselstein is meer dan zwemmen alleen!
Wat veel mensen niet weten over Reddingsbrigade IJsselstein (RBIJ): naast het varend en zwemmend redden van drenkelingen, kun je ook leren duiken en snorkelen. Er is een enthousiast Duikteam wat in 2016 weer leuke activiteiten organiseert waar alle inwoners van IJsselstein aan mee kunnen doen.

Duiken
Eind februari 2016 start het Duikteam een 1-sters Open Water Duikcursus om je alle beginselen van de duiksport te leren: theorie, materiaalkennis en veel praktijkoefeningen. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom. Wil je meer weten over de cursus, het lesrooster, de benodigdheden, de kosten en andere zaken, kom dan naar de introductieavond op woensdag 10 februari om 20.00 uur in het botenhuis aan de Duitslandstraat 7. Enthousiaste instructeurs kunnen al je vragen beantwoorden. Je bent van harte welkom voor deze introductieavond! Graag wel aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Snorkelen
Via de KPIJ start het Duikteam op 7 april 2016 weer een snorkelcursus. Ideaal voor de vakantieganger die graag beter wil leren snorkelen en hoekduiken of om kennis te maken met de duiksport als jouw nieuwe hobby. De cursus start met een theorieles en introductie, daarna volgen er 5 praktijklessen in het zwembad en tot slot een duikintroductie in het zwembad met echte perslucht. Voor materiaal wordt gezorgd en onze enthousiaste en kundige instructeurs gaan je laten zien hoe leuk snorkelen en duiken is! Geef je op via www.kpij.nl. Het cursusnummer is GV-31815.