Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in C:\Inetpub\vhosts\rbij.nl\httpdocs\site\templates\rbij_2017\library\Designer\Content\SingleArticle.php on line 198

Jubileumfeest

logo alg Reddingsbrigade IJsselstein opgericht in 1973…dus tijd voor een feestje!

Reddingsbrigade IJsselstein bestaat 40 jaar!
Dit is reden voor een feestje en dat gaan we vieren op zondag 6 oktober 2013.

Hieronder vind je meer informatie over dit jubileumfeest.

Datum en tijd
Zondag 6 oktober 2013 vanaf 11.00 uur: programma voor de jeugdleden tot 16 jaar
vanaf 14.30 uur ontvangst en borrel met ouders die de jeugd op komen halen
vanaf 16.30 uur inloop en ontvangst leden en oud-leden vanaf 16 jaar

Locatie
Terrein Botenhuis Reddingsbrigade IJsselstein
Duitslandstraat 7 te IJsselstein

Programma
We willen er een gezellige en informele dag van maken voor alle leden en ook geïnteresseerde oud-leden. Hierbij willen we 40 jaar Reddingsbrigade IJsselstein laten zien, met elkaar praten en herinneringen ophalen over toen en nu. Het programma ziet er als volgt uit:

 • Vanaf 11.00 uur: Programma voor de jeugdleden tot 16 jaar
  Leuke activiteiten op en rond het botenhuisterrein voor alle jeugdleden
 • Vanaf 14.30 uur: Alle ouders worden uitgenodigd om hun kind(eren) op te komen halen en met het bestuur een borrel te drinken op het jubileum van de RBIJ
 • Vanaf 16.30 uur: Inloop en ontvangst leden en oud-leden vanaf 16 jaar
  Indien je hierbij aanwezig wil zijn, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • 17.30 uur: Officieel jubileumgedeelte Het bestuur zal samen met enkele gastsprekers een gedeelte van de afgelopen 40 jaar van Reddingsbrigade IJsselstein in beeld brengen.
 • Vanaf 18.30 uur: Opening buffet en start van de muziek

Voor wie?
Een uitnodiging voor deze jubileumdag op 6 oktober 2013 is gestuurd naar:

 • Alle huidige leden t/m 15 jaar (zij krijgen de uitnodiging op donderdag 12 september)
 • Alle huidige leden van 16 jaar en ouder
 • Ouders van huidige jeugdleden onder 16 jaar
 • Alle oudleden van 16 jaar en ouder die langer dan 2 jaar lid zijn geweest
 • Buren en omwonenden Duitslandstraat 7
 • Structurele sponsoren Reddingsbrigade IJsselstein

Wij hebben niet van iedereen de juiste adresgegevens, zeker niet van de oudleden. Heb je dus geen uitnodiging ontvangen en hoor je wel tot één van de bovenstaande groepen? Of weet je iemand die geen uitnodiging ontvangen heeft? Laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zorgen er dan voor dat je alsnog een uitnodiging krijgt of een bevestiging als je je direct opgeeft.

Partners van leden en oud-leden zijn uiteraard van harte welkom. Wij willen hen wel graag een bijdrage vragen van € 7,50 voor eten en drinken.

Aanmelden
Je kunt jezelf en je partner aanmelden voor dit jubileumfeest via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 06-47420968
Vermeld bij opgave aub je naam, adres, tel.nr en emailadres. Wij sturen je zo snel mogelijk een bevestiging terug. Opgeven kan tot 1 oktober as.

Foto’s en film?
Mocht je nog foto’s, filmpjes, ander materiaal of goede verhalen hebben over de afgelopen 40 jaar RBIJ, laat het ons dan weten. Het zou leuk zijn om herinneringen en gebeurtenissen uit verschillende jaren te laten zien.

Cadeau suggesties?
De RBIJ heeft de actie ‘Bouwstenen voor de Toekomst’ opgezet. We zijn dit jubileumjaar begonnen met sparen voor de inrichting van een nieuw botenhuis. Afhankelijk van de plannen van de gemeente IJsselstein moeten we komend jaar op zoek naar een nieuwe locatie voor ons botenhuis. Om hier alvast voor te gaan sparen, willen we zoveel mogelijk bouwstenen verkopen waar de koper zijn of haar (bedrijfs)naam op kan zetten. Een bouwsteen kost € 50,-.
Interesse om de RBIJ één of meerdere bouwstenen cadeau te doen? Kijk verder op www.rbij.nl voor meer informatie

Heb je zin om de RBIJ’ers uit jouw tijd weer te ontmoeten of gewoon lekker bij te kletsen? Geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!
Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te proosten op 40 jaar Reddingsbrigade IJsselstein.

Meer informatie?
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06-47420968