Algemeen

Donatie Roest Crollius Fonds

logo rcffoto rcf 1De RBIJ werd op 13 augustus 2016 blij verrast door een donatie vanuit het Roest Crollius Fonds (RCF). Het RCF bestaat in 2016 10 jaar en voor dit jubileum heeft het fonds inwoners van IJsselstein degelegenheid gegeven om IJsselsteinse organisaties blij te maken met een schenking van 1.000 euro. Jeroen en Fiona Hutjens en Erwin en Yvonne Werensteijn hebben de RBIJ hiervoor genomineerd, waarvoor hartelijk dank.

De RBIJ kreeg een mooie cheque uitgereikt waar we heel blij mee zijn. Jeroen reikte namens het RCF de cheque uit. Erwin, Jeroen, Johan en Fiona. Deze donatie wordt besteed aan de vervanging van de versleten bungalowtenten door stevige legertenten die meerdere keren per jaar gebruikt worden voor de kampen.

foto rcf 2In de Zenderstreek van woensdag 17 augustus 2017 staat een stuk over de uitreiking en wat de RBIJ is en doet.
Namens alle leden van de RBIJ heel hartelijk dank voor de nominatie en de mooie schenking!

Zwemdiploma C halen?

Zwemdiploma CZwemdiploma C halen?

Bij Reddingsbrigade IJsselstein kun je het Zwem-ABC compleet maken.
We hebben professionele en enthousiaste instructeurs die kinderen helpen bij het verbeteren van hun zwemslagen. Daarnaast laten we ze ook kennis maken met zwemmend redden en het redden van drenkelingen. Ook mogen alle C-zwemmertjes meedoen met de vele activiteiten van de reddingsbrigade. Het zwemmen voor het C-diploma is op donderdagavond van 18.30 tot 19.15 uur in zwembad De Hooghe Waerd.

Interessant voor uw zoon of dochter? Meldt hem of haar aan voor een gratis proefles via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 06-47420968. Meer informatie staat ook op deze pagina!

Nieuwe cursus zwemdiploma C

Zwemdiploma CDe RBIJ start weer met een nieuwe cursus zwemdiploma C. Maak het Zwem-ABC compleet! Komt u ook donderdagavond (3 maart as.) in het IJsselsteinse zwembad?
In december heeft de RBIJ haar Licentie Zwem ABC behaald. We zijn dan ook weer erg enthousiast om kinderen hun zwemslagen te verbeteren en kennis te laten maken met het zwemmend redden. Daarnaast mogen mogen alle C zwemmertjes meedoen met de vele activiteiten van de reddingsbrigade.

Meldt uw zoon / dochter aan voor een gratis proefles via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk eerst op deze website!
We zien jullie graag as donderdagavond om 18.30 uur in zwembad De Hooghe Waerd.