Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in C:\Inetpub\vhosts\rbij.nl\httpdocs\site\templates\rbij_2017\library\Designer\Content\SingleArticle.php on line 198

AVG Privacy

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), de nieuwe wet op de bescherming van persoonsgegevens, in werking getreden. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel uw persoonsgegevens nog beter te beschermen.

Reddingsbrigade IJsselstein (RBIJ) neemt uw privacy zeer serieus. Voor de nieuwe privacywet zijn openheid en transparantie essentieel bij het verkrijgen en opslaan van persoonlijke gegevens.
 
We vatten de belangrijkste feiten voor u samen:

  • Wij zijn volledig transparant over welke gegevens we van u gebruiken.
  • Wij delen uw persoonsgegevens met de nationale bonden waarbij wij zijn aangesloten, zover dat voor de bonden nodig is.
  • Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen voor commerciële doeleinden.
  • Uw gegevens worden alleen gebruikt door de vrijwilligers die dit nodig hebben voor de uitoefening van hun rol.
  • U heeft het recht om in te zien hoe we uw data gebruiken.
  • Uw persoonlijke gegevens zijn bij ons goed beschermd.

In de documenten zijn de AVG-verklaring, het privacybeleid van de RBIJ en een voorbeeld van de privacyverklaring voor onze vrijwilligers opgenomen.
 
Hebt u vragen over ons privacybeleid, neem dan contact op met Johan de Graaf, de privacycoördinator binnen het bestuur. Hij is te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..